WIJ STEUNEN U IN Uw ONTWIKKELING!

Logistic Force is anders dan andere uitzendbureaus en dat merk je direct als je voor het eerst contact met ons opneemt. We houden 100% rekening met jouw wensen en zoeken samen met jou de werkgever die bij je past.

In ons eerste gesprek zijn wij benieuwd naar jouw wensen en wat je van de nieuwe functie verwacht. We bespreken samen welke ervaring je hebt en vertellen je alle details over de vacature en het bedrijf waaraan we je willen voorstellen. Misschien wil je het bedrijf vooraf bezoeken om te zien hoe je werkplek eruit komt te zien? Dat kan! En als het je bevalt, kun je in de meeste gevallen al de volgende dag aan de slag.

Droom je van een betere functie? Wil jij je competenties versterken of wil je je volledig omscholen? Wij ondersteunen je in je ontwikkeling en richten ons samen met jou op je toekomstmogelijkheden. Zo bieden wij allerlei logistieke opleidingen en taalcurussen aan die jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Als je bij ons komt werken, staan wij altijd tot je beschikking. We beantwoorden al jouw telefoontjes, e-mails en whats-app-berichten – wij zijn altijd bereikbaar voor jou.

Ben je tevreden met je werk en wil je ons aanbevelen aan je vrienden? Wij zijn daar heel blij mee! En daarom ontvang je van ons een bonus in de vorm van een cursus of een cadeaubon.

Natuurlijk leef je niet alleen om te werken. Wij willen onze medewerkers in de watten leggen. Dat doen we met verrassingen, cadeaus maar ook met integratiebijeenkomsten of workshops waarbij je interessante mensen kunt verwachten die je helpen met allerlei (persoonlijke) vragen.

Klinkt dit spannend? Er liggen veel kansen voor jou voor het oprapen. Gebruik ze en neem contact met ons op!

Volg jij ons ook?

Blijf altijd up-to-date met onze social media kanalen.

Van alle markten thuis

Wij bieden een baan: in de sectoren logistiek, productie, metaal, transport & techniek. Klik op een van de onderstaande vakgebieden voor meer informatie.

Er hangt een leuke sfeer en het werk is interessant"
- Grzegorz bij Strabeco
Lees het verhaal Alle testimonials
Neem contact met ons op of laat je telefoonnummer achter om teruggebeld te worden